Monday, March 15, 2010

Vicii

Nu stiu cum a venit vorba intr-o discutie de vicii, si din viciu in viciu si din marturisiri in marturisiri am ajuns la o contradictie: cineva sustinea ca viciile sunt o dependenta, cineva o necesitate, iar cineva ca toate doua plus o metoda inconstienta de a indeparta gandurile negative. A patra ar fi ca sunt ceva inevitabil, ceva "dureros de dulce", ceva ce te face sa intelegi ca ai o singura viata si pe aia sa o traiesti.

Nu ma refer la viciile comune si nesanatoase, ma refer la cele mai profunde.

Imi place atunci cand port o discutie, indifferent de subiect, sa fie fara perdea, fara retineri, fara abtineri si cu glume.
Asa cum sustine si Bitza,,,

“eu le numesc vicii, atata timp cat cantitatea iti provoaca delicii; e vorba de dependenta, nu conteaza drogul”

3 comments:

INCERTITUDINI said...

Daca ti-as cere sa numesti un viciu de asta profund, cum spui tu, mi l-ai spune?

Irenne said...

cred ca pot fi, intr-o oarecare masura, si prietenii un viciu.

Anonymous said...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!