Monday, January 12, 2009

Algoritm

Ce alegi dintre "cald" si "rece"? dintre DA si NU? dintre "inauntru" si "afara"? dintre "sus" si "jos"?

Daca ai gresit cand era corect, ai ales alb cand era negru, ai vrut sa pleci cand trebuia sa stai si ai vrut sa stai cand trebuia sa pleci, ai inchis ochii si te-ai lasat dus de val cand trebuia sa fii cu ochii in patru, ai vorbit cand trebuia sa taci si ai tacut cand trebuia sa vorbesti, ai simtit cand trebuia sa ignori, ai ras cand trebuia sa plangi, ai zambit cand trebuia sa mergi mai departe, ai fugit cand trebuia sa pasesti incet, atunci poti sa spui ca nu ai trait degeaba. :)


Cat timp esti constient ca tu esti singurul care alege pentru tine, cat timp esti constient ca daca vrei alb in loc de negru, trebuie doar sa alegi si daca vrei sa te lasi dus de val in loc sa fii prea realist, executi ca o marioneta ceea ce al tau creieras doreste. Esti doar un obiect ale carui miscari sunt imaginate de materia de la etaj.

Pentru fiecare secunda trecuta, fiecare alegere, fiecare cuvant spus, afisezi "un zambet=", imaginea acelei clipe.

6 comments:

Ruxi. said...

eu aleg jos=))
;;)

Ruxi. said...

deci eu chiar nu am trait degeaba :|

Anonymous said...

:)))) eu aleg cald.
in unele situatii ne vedem obligati sa alegem varianta pe care o consideram proasta, dar care ne face un bine sau mai mult.

Anonymous said...

@Ruxi "deci eu chiar nu am trait degeaba"

E cam mult spus, avand in vedere ca ai 16 ani. Ai o viata intreaga in fatza...

Anonymous said...

marfa blog.
astept sa mai scrii.
>:D<

Anonymous said...

@ dumis

Jmechere, daca ea considera ca a cumulat destula viata in astia 16 ani cat nu ai fi adunat tu in 80, care e problema? Traieste intens fata. Nu are nevoie de o eternitate ca sa simta viata si implicit rostul ei ;)

Diana, scrii cam genial tu asa >:D<